| 
Visita de l’edifici del Teatre-Museu Dalí i la torre Galatea. Els nens i nenes disposaran d’un monitor que els enseyerà i explicarà les obres més emblemàtiques del pintor surrealista Salvador-Dalí.
DURADA. Tot un matí (de 10’00h a 14’00h)
Benvinguda i presentació de l’activitat segons el pactat amb el mestre. Situació del grup, en relació a l’espai on es troba el lloc d’acollida i en relació a la història del parc. Explicació de les característiques actuals de l’itinerari escollit. Realització del recorregut, amb les parades pertinents amb els indrets pedagògicament segons l’època,climatologia,disponibilitat de temps,nivell de preparació dels alumnes,objectiu de la visita... Sempre es va acompanyat de monitors.
DURADA. Mig dia o tot el dia.
Els nens i nenes participaran de l’elaboració i l’explicació sobre la construcció d’una màscara de cartró pedra. Seguidament se’ls farà una visita guiada per la sala d’exposicions i finalment els regalaran una màscara sense pintar.
DURADA. Un matí
Creuer per el fons del mar de la reserva natural de les illes Medes. Si es vol es dona un qüestionari previ a l’excursió per treballar ( hi ha un manual de consulta per el professor).
DURADA. 1h i 30 minuts
 Museu Juguet.
 Museu del Cinema.
 Museu de l’exili a la Jonquera.
 Excursió a la platja.
 Ruines d’Empúries
 BananaFun.
 Quads/Buggy.
 Butter fly.
 Esquí nàutic.