| 
La casa de Colònies "Les Orenetes" ofereix una sèrie d'activitats durant l'estiu, per tal de fer unes vacances d'estiu, d'allò, més divertides i educatives possibles. Les activitats principals són:
 1. 1- La granja escola: Els nens són els encarregats de donar de menjar als animals cada dia, de cuidar-los, de rentar-los, de pentinar-los. Treballem amb ponis, cabrits, xais, cavalls, llames, estruços...
 2. 2- Passejades amb cavall i poni.
 3. 3- Piscines (n'hi ha 3) (1 hora al dia)
 4. 4- Hort: Ensenyem les activitats típiques d'un hort, tipus de plantes, com llaurar (ho fem) com plantar i el regar. En definitiva, donem una responsabilitat diària (juguem aprenent).
 5. 5- Tallers de ceràmica.
 6. 6- Gimcanes.
 7. 7- Jocs de nit.

 8. Cal portar: descarregar
 9. Autorització de presa de medicaments: descarregar
Hola, ja tenim els preus del casal d'aquest estiu 2019. és el mateix preu el mes de juliol ( 1 al 31), el mes d'agost ( 1 al 30) i el mes de setembre (2 al 10). Pots fer tot un mes sencer o bé quinze dies( del 1 al 16 o del 16 al 31)A l'agost hi ha l'opció de fer només una setmana.
Hi ha un cost de 70€ que s'ha de pagar en efectiu i per avançat i que et serveix per tot l'estiu i que és la inscripció i l'assegurança (esperem no haver d'utilitzar-la).Els preus són els següents:


PREUS:
CLIC AQUI I DESCARREGA ELS PREUS


Tots aquests preus són mensuals, de tota manera si un dia necessiteu un dinar, són 8€ i un berenar 3€.

Dos dies els preparem un joc de nit, s'ho passen molt bé (tant els petits com els més ganàpies) desprès sopem, ens quedem a dormir, esmorzem i tornem a empalmar amb els nens que vénen al matí. El preu de cada joc de nit és de 30 €, però podeu decidir-ho el dia abans i pagar-ho personalment a en Pere o bé a finals de mes o si ni ho girarem pel banc.

Si voleu us podeu apuntar al curset de natació que es fa dos dies a la tarda ( dilluns i dimecres de 15.00 a 17.30) i costa 80 € al mes. Facin o no curset cada dia es banyen el matí durant una hora aprox.

Per tal de no deixar rovellar l'anglès, tindrem monitors anglesos que estaran constantment parlant anglès i aniran per tots els grups a l'hora de fer activitats, al menjador, a la piscina... ho continuarem fent tot igual, però en anglès i al mateix preu.

Autobús matí sortirà de la rotonda eroski-cusi a les 09.00 del matí (GRATUÏT).

Per formalitzar la inscripció necessitem DNI dels pares, la targeta sanitària del nen/a, el llibre de vacunes, el nº de compte, una foto i els 70€ en efectiu. També oferim la possibilitat de fraccionar els rebuts per tal que sigui més fàcil i adient per a tots.

Espero que aquesta informació us hagi estat útil i us esperem el dia 16 de juny de 10.00 a 13.00 a la jornada de portes obertes. Si tens algun dubte també pots trucar al 972 50 20 25, o respondre aquest correu.
Centre d'educació infantil Narcís Monturiol.
C/ Pere III, 48 - 50 (17600) Figueres
Tlf. 972502025

*Per noves inscripcions adreçar-se al centre.
A partir del mes de Maig.
Cal portar:
 1. - 1 foto
 2. - 1 fotocòpia Seguretat Social
 3. - 1 fotocòpia Domiciliació bancària
 4. - 1 fotocòpia cartilla de vacunes.
 5. Descarregar
 1. Drets d'imatge
 2. Descarregar